+36-34/787-242 info@mntkem.hu

A Komárom-Esztergom Vármegyei Civil Közösségi Szolgáltató Központ látta vendégül az országos szakmai konferencia vendégeit. A tapasztalatok, eredmények, fejlesztendő területek kidolgozásának összegzése után, kulturális programot szerveztünk Tata ikonikus látnivalóinak bemutatására.

Az időjárás is kegyes volt, így az ország minden vármegyéjéből idelátogatók megtekinthették az Öreg-tó és Cseke-tó környékét is. A város történelmébe is betekintést kaptak a Tatai Vár, az Esterházy kastély, az Esterházy Kiskastély és a Tatai Rendház meglátogatásával.

A résztvevőket köszöntötte többek között Szalay-Bobrovniczky Vince, a Miniszterelnökség civil és társadalmi kapcsolatokért felelős helyettes államtitkára.
A Civil Központ hálózat szakmai programjainak megvalósításáról, jövőtervezéséről tartott előadást Dr. Kecskés Péter a Miniszterelnökség Civil Kapcsolatok és Társadalmi Konzultáció Főosztályának főosztályvezetője.
Továbbá előadások hangzottak el társadalmi vállalkozásokról, az IKSZ-ről, a Szociális Munka Napjához kapcsolódó „Szocio-séta” programról,  valamint a „Nonprofit szférát érintő aktualitások és feladatok a pénzmosás és terrorizmus finanszírozása elleni nemzeti kockázatértékelés tekintetében” témaköréről.

Köszönjük a Kuny Domokos Múzeum-nak, a Tatai Angolkert – Esterházy Kiskastély – Nyári Lak-nak a Tatai Rendház – Tatai Közösségi Felsőoktatási Képzési Központ-nak a kulturális programokban való közreműködést.❤️
A Komárom-Esztergom Vármegye Önkormányzata-nak a Civil Központok és a Főosztály munkatársainak szóló vármegyénket bemutató könyveket!🤝
A Kristály Imperial Hotel & Esterházy Étterem munkatársainak a szívélyes vendéglátást!

Kemma.hu tudósítás:https://www.kemma.hu/helyi-kozelet/2024/04/civil-kozpontok-orszagos-talalkozoja-tata#google_vignette