+36-34/787-242 info@mntkem.hu

A Komárom-Esztergom Megyei Család, Esélyteremtő és Önkéntes Ház, valamint Civil Közösségi Szolgáltató Központ fenntartójaként a Majki Népfőiskolai Társaság kiemelt feladatának tekinti az önkéntesség népszerűsítését és megyei szintű erősítését. Ennek érdekében egy megyei szintű önkéntes fogadó szervezeti jegyzéket hoztunk létre, melynek célja, hogy az önkéntesek, illetve az iskolai közösségi szolgálatos diákok és az önkénteseket fogadó szervezetek könnyebben egymásra találhassanak.

Ezen jegyzékhez várjuk minden megyei önkéntest fogadó szervezet csatlakozását. Segítségével a szervezetek megmutathatják tevékenységüket, míg az önkéntesek, iskolai közösségi szolgálatot teljesítő diákok a jegyzéket böngészve megnézhetik városukban, településükön milyen önkéntes lehetőségek közül válogathatnak. S a megadott elérhetőségeken keresztül kapcsolatba léphetnek az általuk kiválasztott fogadó szervezettel.

 

Önkéntes fogadó szervezetként hogyan csatlakozhatok?

Amennyiben szeretné, hogy az Ön által képviselt szervezet megjelenjen a Majki Népfőiskolai Társaság által üzemeltetett honlapon, mint önkénteseket fogadó szervezet kérjük töltse ki az alábbi űrlapot: https://forms.gle/M87rmnCUiAVgdhk89

Amint az Ön által képviselt szervezet felkerül honlapunkra azonnal értesítjük Önt.