+36-34/787-242 info@mntkem.hu

A Miniszterelnökség Civil Kapcsolatok és Társadalmi Konzultáció Főosztálya a Civil Közösségi Szolgáltató Központokkal együttműködve 2023-ban is megszervezi a hagyományos Adventi Civil Börze elnevezésű országos karácsonyi adománygyűjtő programot. Az idei évben a helyi igényeket, sajátosságokat figyelembe véve van lehetőségünk az adománygyűjtő kampány megvalósítására.

Ezért partnereinkkel együttműködve úgy határoztunk, hogy tisztálkodószereket, higiéniai termékeket, csokoládét gyűjtünk időseknek, egyedülállóknak, családoknak. Az összegyűjtött adományokat jelképesen december 17-én a Megyeházatéren a Vértes Agorája által szervezett Adventi Ablaknyitogató rendezvény keretében adjuk át Smelcné Portik Ágnesnek a Tatabányai Járási Egyesített Szociális Intézmények vezetőjének.

– Adománygyűjtés időszaka: november 27 – december 15.
– adományok köre: tisztálkodószerek, higiéniai termékek, csokoládé

A Komárom-Esztergom Vármegyei Civil Közösségi Szolgáltató Központ és az akcióban résztvevő partnerszervezetek a fenti plakáton szereplő helyszíneken és időpontokban fogadják a felajánlásokat.

 

Bíztatunk mindenkit, hogy álljon meg egy percre, nézzen körbe otthonában, keressen egy jó állapotú, általa már nem használt táskát, kisebb neszeszert, tegyen bele akár egy tusfürdőt, egy tábla csokit, nyaralások során kapott kis utazó szappant, sampont vagy bármi egyéb dolgot, amit fontosnak gondol és jutassa el az összeállított csomagot a plakáton szereplő gyűjtőpontok egyikére.

Csempésszünk közösen egy kis melegséget, gondoskodást a rászorulók életébe.