+36-34/787-242 info@mntkem.hu

Március 31-ig még van lehetőség jelentkezni és az alapszakaszt teljesíteni a Határtalanul Középiskolai Vetélkedőre!

Töltsétek ki az izgalmas tesztet, az összetartozás jegyében alkossatok virtuális kapcsolatokat, és próbáljátok meg megnyerni az egymillió forint osztálypénzt a nagydöntőben!
A több fordulós vetélkedősorozat végén a nagydöntőbe jutott osztályok felkészítő tanárai is 100 ezer forintos ösztöndíjjal jutalmazzák.
Ezen kívül a vetélkedő során több mint 1000 egyéb nyereményt is kiosztanak a szervezők a résztvevők között.

Kik játszhatnak?

A vetélkedő valamennyi fordulójában külhoni és anyaországi középiskolai osztályok versenyezhetnek egymással. A verseny résztvevői azok a külhoni és anyaországi középiskolai osztályok lehetnek, amelyek 2022. december 13. és 2023. március 31. között, a Határtalanul középiskolai vetélkedő 2022/2023 első fordulójában (alapszakasz) regisztrálnak, és a tesztet kitöltik legalább 1 alkalommal. Az osztály képviseletében elég, ha legalább egy fő kitölti a tesztet. A teszt kitöltése során osztálynevet, csapatnevet, emailcímet és a település, valamint az iskola nevét kell megadni. A verseny szervezői az osztályokat, csapatokat az eredmények értékelésekor régiókba (pl. Felvidék, Erdély stb.) csoportosítják.

Részletek: https://hatartalanul.net/hatartalanul-kozepiskolai-vetelkedo-2022-2023/