+36-34/787-242 info@mntkem.hu

Kedves Partnereink!

Szeretnénk tájékoztatni minden Együttműködő Partnerünket, minden megyei Intézményvezetőt, Önkormányzati Vezetőt és mindenkit, akit programjainkon résztvevőként üdvözölhettünk, hogy a Család, Esélyteremtő és Önkéntes Házak országos hálózata 2022. december 31-i hatállyal befejezi működését.
Szeretnénk köszönetünket kifejezni minden szervezetnek, intézménynek, magánszemélynek, hogy programjainkon részt vettek, hogy támogatásukkal, partnerségükkel segítették eseményeink megvalósulását.

Egyesületünk, a Majki Népfőiskolai Társaság 2017. októbere óta végezte tevékenységét a Komárom-Esztergom Megyei Család, Esélyteremtő és Önkéntes Ház címbirtokosaként. Ezalatt a majd öt és fél év alatt szinte megszámlálhatatlanul sok gyermekhez, felnőtthöz, családokhoz jutottunk el programjaink révén. S rengeteg értékes szakmai és nem utolsó sorban emberi kapcsolatra tettünk szert.

Szeretnénk megköszönni minden partnerünknek, minden résztvevőnek, hogy hozzájárultak programjaink sikeréhez.

Visszatekintő videónk tükrözi, hogy a 2022-es esztendőben is igyekeztünk értéket közvetíteni és a Család, Esélyteremtő és Önkéntes Ház eszméjét hangsúlyozva szemléletet formálni, s megmutatni, hogy minden személy ugyanolyan hasznos tagja társadalmunknak.

A CSEÖH eszmeiségét nem felejtve folytatjuk esélyteremtő programjainkat a következő esztendőkben is, immár más forrásokra támaszkodva.

A későbbiekben a megyei Család, Esélyteremtő és Önkéntes Ház e-mail címei (cseoh.kem@mntkem.hu, cseoh.kem@gmail.com) kivezetésre kerülnek. Kollégáink a megszokott telefonszámokon és az info@mntkem.hu e-mail címen lesznek elérhetőek.