+36-34/787-242 info@mntkem.hu

Tehetséges és hátrányos helyzetű tehetséges gyermekek kézműves alkotásaiból nyílt kiállítás a Móra Ferenc Általános Iskolában.

A Majki Népfőiskolai Társaság a Nemzeti Tehetség Program keretében több iskolába látogatott el, ahol kézműves, kreatív foglalkozásokat, tréningeket, klubfoglalkozásokat szervezett. A projekt keretében 6 intézményből közel 300 diáknak volt lehetősége bepillantást nyernie többek között a szappan-, a csokoládé, az ékszer, a mozaikkészítés, a dekupázs, a kavicspontozás, a virágkötészeti, továbbá a különféle varrási és hímzési technikák rejtelmeibe. A bakonysárkányi Fekete István Általános Iskola tanulói klubfoglalkozások keretén belül ismerkedhettek meg a fotózással. A 14 tanuló által készített fotók közül 40 darab került kiállításra a tatabányai Móra Ferenc Általános Iskolában.

A foglalkozásokon részt vett tanulók oklevelet és textiltáskákat vehettek át munkájuk elismeréseként Bereznai Csabától a Majki Népfőiskolai Társaság önkéntesétől és Hetzmann-né Begala Annától a Sárberki Óvoda vezetőjétől.

Köszönjük a Nemzeti Tehetség Programban részt vevő diákok és iskolák együttműködését, munkáját!