+36-34/787-242 info@mntkem.hu

 

 1. Civil szervezete jogosult-e pályázat benyújtására.
 2. Regisztráljon az EPER rendszerbe, vagy ellenőrizze regisztrációs adatait.
 3. Utalja át a 2.000 Ft pályázati díjat a Támogatáskezelő számlaszámára Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt. 10032000-00310024-00000017 (közlemény rovatba írja be a szervezet adószámát és azt, hogy NEA, így:  ……..-..-..NEA  Utalás igazolására szolgáló banki kivonat igazolja-e az utalás megtörténtét? „Dokumentum beküldőre” fel kell tölteni.
 4. Ellenőrizze, hogy az utolsó két évről szóló beszámolója teljes-e, illetve elérhető-e a birosag.hu oldalon. Ha a 2018. évi beszámolójára is szükség van ahhoz, hogy jogosult legyen pályázni, akkor a beszámolót készítse el és küldje be az Országos Bírósági Hivatal felé. Bírósági érkeztetés /átadás-átvételi igazolást a „Dokumentum beküldő” menübe fel kell tölteni.
 5. Ha szükséges, akkor küldje be előre az EPER rendszer „Dokumentum beküldő” oldalán keresztül az utolsó lezárt üzleti évről szóló éves beszámolót. (Akkor nem kell, ha a szervezet 2016. és 2017. évi beszámolója is elérhető a birosag.hu oldalon keresztül. Illetve meggyőződtek arról, hogy az olvasható és teljes)
 6. Egy szövegszerkesztő programban írjon egy legfeljebb 3.000 karakter terjedelmű szöveget, melynek tartalma:  „a szervezet tevékenységeit, eddigi eredményeinek bemutatása”!
 7. Egy szövegszerkesztő programban írjon egy legfeljebb 3.000 karakter terjedelmű szöveget, melynek tartalma:  “a szervezet működésével, működtetésével kapcsolatos tervek bemutatása a költségterv indoklásának alátámasztása”! Vegyes (működési és szakmai) pályázat esetében különítse el a működési és szakmai program költségeit. (Itt fontos, hogy figyeljünk rá, hogy a pályázat célja a helyi vagy területi hatókörű civil szervezetek egyszerűsített támogatása, amelyet a civil szervezet alapcél szerinti közösségteremtő, a hatókörébe tartozó közösség érdekében végzett tevékenységéhez kapcsolódó költségeinek fedezésére fordít )
 8. Tervezze meg előre a pályázat költségvetését ebben segít az Útmutató 9.3. pontja! A tervezéshez segítséget jelenthet ez a táblázat word, vagy excel formátumban.
 9. Írassa alá előre az adatkezelési nyilatkozatokat a szervezet azon képviselőivel, akiket az EPER rendszerben a saját adatok menüpontban megadott, illetve ha nem a képviselő lesz a pályázati kapcsolattartó akkor vele is. „dokumentum beküldő” menübe fel kell tölteni.  Az adatkezelési nyilatkozatot meg találja
 10. Figyeljen rá, hogy a pályázatok benyújtásának időpontja változhat! Kérjük, figyeljék a levelezésüket, mert elképzelhető, hogy változni fog a benyújtás időpontja, és kollégiumonként más-más kezdőnapon lesz lehetőség a pályázatok benyújtásra! 
 11. Amikor megnyílik a pályázat az előre elkészített tartalmakat már csak be kell másolnia az EPER felületére!
 12. Nyilatkozatokat figyelmesen olvassa el, ÁFA nyilatkozat, és finanszírozási formákra figyelni szükséges.

Sikeres munkát kívánunk!