+36-34/787-242 info@mntkem.hu

A Komárom-Esztergom Megyei Család, Esélyteremtő és Önkéntes Ház nyolcadik éve díjazza a másokért önkéntesen cselekvő személyeket, közösségeket.
Idén is december 5-én, az Önkéntesség Világnapja alkalmából adjuk át „Az Év Önkéntese”, „Az Év Önkéntes Szervezete”, „Az Év Önkéntes Programja”, valamint „Az Év Jótevője” díjakat.
Az elismerésekre magánemberként, intézményként, közösségként egyaránt van lehetőség javaslatot tenni, az on-line jelölőlapok beérkezését november 22-ig várjuk.

 

A jelölőlapok elérhetőségei:

További információ:
www.koskarolykozpont.hu
Adorján Beatrix
30/9056027
info@koskarolykozpont.hu

Az önkéntes kifejezés olyan személyt jelöl, aki saját akaratából egy közösség számára végez valamilyen hasznos tevékenységet, melyért cserébe nem vár anyagi ellenszolgáltatást. A tapasztalatok azt mutatják, hogy megyénkben is folyamatosan nő az önkéntesség elismertsége, az önkéntesek száma. Egyre többen érzik azt, hogy az önkéntes tevékenység során fejlődik személyiségük, új kapcsolatokat építenek ki úgy, hogy mindeközben rászorulókon segítenek.

Kisebb helyi közösségek önkéntes kezdeményezéseitől a civil szervezeteken át az önkormányzati fenntartású intézményekig egyre többen jönnek rá, hogy mennyire fontosak az önkéntesek által végzett tevékenységek. Egyre több vállalat életében is fontos stratégiai céllá válik, hogy a társadalmi felelősségvállalás keretében szervezett vállalati önkéntes programjaikkal növelhetik dolgozóik elköteleződését, motivációját, hozzájárulhatnak személyes fejlődésükhöz, s ezzel a cég hosszú távú fenntarthatóságát és reputációját is elősegítik. Ezeknek köszönhetően egyre több területen működnek önkéntesek által is támogatott programok vagy szolgáltatások.

Nem található automatikus leírás.