+36-34/787-242 info@mntkem.hu

Ötödik alkalommal került meghirdetésre a Miniszterelnökség, a Civil Közösségi Szolgáltató Központok országos hálózata és az Országos Vérellátó Szolgálat együttműködésében a Civil Véradás. A megyei Civil Központ hívására évről-évre egyre többen csatlakoznak ezen kezdeményezéshez, így évről-évre növekszik a Civil Véradáson résztvevők száma.
A három órás időtartamban közel 20 fő nyújtotta karját, s áldozta vérét egy nemes ügy érdekében. Az eseményen fővédnökként részt vett és első ízben vért adott Csernoviczki Éva Európa-bajnoki arany és olimpiai bronzérmes cselgáncsozó.
Köszönjük szépen minden véradónak a részvételt, valamint a Tatabánya Városi Szabadidősport Szövetségnek azt, hogy remek helyszínt biztosítottak számunkra.

A Civil Véradáson résztvevő civil szervezetek: Hatodik Tálentum Egyesület, Hétvezér Egyesület, Kalló Boksz Sportegyesület, Környe SE, IPPON SE, Majki Népfőiskolai Társaság, Összefogás Tatabányáért Egyesület, Tatabányai Kerékpáros és Triatlon Klub, Turul’s Miners Sportegyesület.

A következő évben ismét várjuk a véradókat!