+36-34/787-242 info@mntkem.hu
2021. július 28-án a Miniszterelnökség Civil és Társadalmi Kapcsolatokért Felelős Helyettes Államtitkárságának munkatársai látogattak el megyénkbe, s három helyszínen folytattak kerekasztal-beszélgetést a helyi civil szervezetekkel.

A Miniszterelnökség illetékesei beszámoltak a civil területet érintő 2020-as tapasztalatokról, kitekintést nyújtottak a jövőbeli forrás lehetőségekről, valamint többek között a civil szervezeti tagok számára hasznos, szeptemberben induló Civil Szeminárium képzésről is tájékoztatást nyújtottak. Majd ezután bemutatkozhattak az egyes helyi civil szervezetek; mesélhettek kialakulásukról, tevékenységükről, terveikről, nehézségeikről.

Ezen nap során a Miniszterelnökség munkatársai betekintést nyerhettek a megyei civil élet alakítónak munkájába, valamint feltérképezhették a helyi sajátosságokat. Ezen tapasztalatok, az országosan szerzett visszajelzésekkel együtt hasznos információkkal szolgálhatnak a jövőre nézve a civil szektor formálása, fejlesztése szempontjából.

Ezért köszönjük minden az eseményen résztvevő civil szervezetnek a megjelenést és az aktív közreműködést. Munkájukhoz további sikert, kitartást kívánunk!