+36-34/787-242 info@mntkem.hu

Mindannyian mások vagyunk – érzékenyítő előadás-sorozat a Fiatal Családosok Klubjában

Két alkalmas érzékenyítő, szemléletformáló foglalkozásra vártuk az érdeklődő gyermekeket és szülőket a CSEÖH és a FICSAK Tatabánya Alapítvány közös szervezésében az Alapítvány székházában.

Első alkalommal a hallássérültséggel és az általános tolerancia témakörével ismerkedtünk játékosan, míg a második alkalommal az autizmus és a látássérültség témakörét vettük górcső alá.
Ezen hangsúlyos témák körbejárásában, megismerésében a témában releváns tapasztalati szakértők segítettek minket megosztva saját életükből vett élményeiket, tapasztalásaikat.
Két egymást követő héten  keresztül látogattunk el tapasztalati szakértőinkkel Környére, ahol rendkívül lelkes, figyelmes hallgatóság fogadott minket.

Az Alapítvány honlapján megtekinthető az eseményről készült élménybeszámoló – a szívmelengető sorokat megéri elolvasni – : https://ficsaktatabanya.hu/mindannyian-masok-vagyunk/?et_fb=1&PageSpeed=off

Köszönjük minden résztvevő gyermeknek és szülőnek egyaránt a lelkes, szívélyes fogadtatást, a sok hasznos kérdést és a FICSAK helyi szervezetének a szervezést.
Találkozunk a Nyári Táborok alkalmával!